0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Search
Close this search box.

Ιδέες για Διακόσμηση σπιτιού Valentine’s Day

Ιδέες για Διακόσμηση σπιτιού Valentine’s Day

Καθώς πλησιάζει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι ευκαιρία να ‘ρθείτε πιο κοντά με τον σύντροφο σας με ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας.
Το μονό που έχετε να κάνετε είναι να διακοσμήσετε το σπίτι με το πιο ερωτικό τρόπο και χρωματισμούς, έτσι ώστε να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας!

Ρομαντική Διακόσμηση

Γεμιστέ όλο το σπίτι με κόκκινα μπαλόνια και διακοσμητικές γιρλάντες με καρδιές. Συμπλήρωσε ξύλινες καρδιές με ερωτικά μηνύματα,  και συνδύασε τα με κόκκινα και λευκά bom bom. Διάλεξε μερικά λουλούδια για τη διακόσμηση που θα γεμίσουν χρώμα το σπίτι και φτιάξε χειροποίητη σύνθεση με τεχνητά λουλούδια.

Διακόσμηση τραπεζιού

Κάντε μια ρομαντική διακόσμηση για εκείνο το βραδύ, σε εντόνους χρωματισμούς κόκκινο, λευκό, φουξία και μαύρο.
Τονίστε το τραπέζι σας, με ένα κόκκινο runner και σκορπιστέ πάνω confetti καρδούλες. Γεμιστέ το τραπέζι σας με γυάλες σε διαφορά μεγέθη και βάλτε τριαντάφυλλα ή κεριά, έτσι θα δώσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο τραπέζι σας!!

Valentine’s Sweets

Ο έρωτας πέρνα πάντα απ το στομάχι!
Φροντίστε να εντυπωσιάσετε ακόμη περισσότερο το ταίρι σας, φτιάχνοντας με τα χεράκια σας γλύκες δημιουργίες για να του γλυκάνετε τη διάθεση. Ένα σοκολατένιο κέικ σε σχήμα καρδιάς είναι το ιδανικό γλυκό για εκείνη τη μέρα. Γεμιστέ το σπίτι με χαρτάκια από ερωτικά μηνύματα, που θα καταλήγουν σε γλύκες δημιουργίες.

Φωτισμός

Δώστε σημασία στο φωτισμό και κρατήστε σε όλο το χώρο μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Βάλτε σε όλους του διάδρομους του σπιτιού  διακοσμημένα λευκά φαναράκια ή λάμπες σε σχήμα καρδιάς.

Related Blog

DIY Φθινοπωρινές κατασκευές με τεχνική Decoupage

DIY Φθινοπωρινές κατασκευές με τεχνική Decoupage To φθινόπωρο είναι από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου και ήρθε η στιγμή να φτιάξουμε μοναδικές χειροποίητες φθινοπωρινές κατασκευές που θα ζεστάνουν το

Το τρομακτικό Halloween Party

Η νύχτα τρόμου και μυστηρίου πλησιάζει και στις 31 Οκτωβρίου. Το σκάλισμα των κολοκύθων, οι ετοιμασίες γλυκών και το ράψιμο στολών έχουν την τιμητική τους. Μικρά και