0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Search
Close this search box.

Το τρομακτικό Halloween Party

Το τρομακτικό Halloween Party

Η νύχτα τρόμου και μυστηρίου πλησιάζει και στις 31 Οκτωβρίου. Το σκάλισμα των κολοκύθων, οι ετοιμασίες γλυκών και το ράψιμο στολών έχουν την τιμητική τους.

Μικρά και μεγάλα παιδιά συνηθίζουν να μεταμφιέζονται σε οτιδήποτε spooky όπως μάγισσες, φαντάσματα, σκελετοί και να επισκέπτονται τα σπίτια αναφωνώντας τη γνωστή Halloween ατάκα «trick or treat» «φάρσα ή κέρασμα» για να τους κεράσουν φυσικά.. νόστιμα γλυκίσματα.

Πολλοί μεγαλύτεροί τους επίσης γιορτάζουν αυτό το μείγμα αποκριάς σε μια πιο εφιαλτική εκδοχή και διάφορα σπίτια, μπαρ και κλαμπ δημιουργούν μια ατμόσφαιρα τρόμου, μυστηρίου και διασκέδασης με κολοκύθες, νυχτερίδες και φαντάσματα σε συνδυασμό πάντα με DIY κατασκευών που θα εντυπωσιάσουν όλους τους παρευρισκόμενους.

Ιδέες για Halloween Decoration

Η διακόσμηση του χώρου μας μπορεί να γίνει πολύ τρομακτική, το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία.Διακοσμήστε το τραπέζι σας επιλέγοντας ποτηράκια, πιατάκια, χαρτοπετσέτες σε σχέδια Halloween.Κρεμαστέ τρομακτικές γιρλάντες και διακοσμήστε το τραπέζι σας με μπαλόνια για μια ξεχωριστή διακόσμηση.

Επιπλέον, γεμιστέ το τραπέζι σας με διακοσμητικές πήλινες κολοκύθες και ανάψτε κεριά και έτσι δημιουργήστε μια τρομακτική ατμόσφαιρα. Προσθέστε λίγο περισσότερο τρόμο στο τραπέζι σας και πραγματικά δώστε στους επισκέπτες σας την ευκαιρία να τους μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία.

Trick or Treat Candy bar

Το πιο σημαντικό στοιχείο σε ένα Halloween πάρτι είναι ένα οργανωμένο DIY Halloween Candy Bar γεμάτο με λιχουδιές!!! Όσο πιο τρομακτική γίνει η κεντρική Τούρτα στο τραπέζι μας τόσο περισσότερο θα κλέψει τις εντυπώσεις. Φτιάξτε και διακοσμήστε τις μοναδικές σας δημιουργίες σε σχέδια και χρωματισμούς Halloween. Προσθέστε όμορφες εταζέρες και πιατέλες για να σερβίρετε τις τρομακτικές σας δημιουργίες. Θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα και θα σχολιαστεί η δημιουργικότητα του οικοδεσπότη, γ’ αυτό μην διστάσετε να κατασκευάσετε τα πιο τρομακτικά γλύκα.


 Halloween Party Games

Δεν γίνεται να έχετε πάρτι χωρίς Halloween παιχνίδια!
Διασκεδάστε τους καλεσμένους σας και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα τους μείνουν αξεχαστες.
Δημιουργήστε ένα πάρτι με ένα ψεύτικο ιστό αραχνών και δώστε σε όλους τους φιλοξενούμενους στο πάρτι σας μια ψυχρή εμπειρία ψύξης.
Βρείτε την πιο τρομακτική Halloween Piñata και γεμιστέ σακουλάκια με λιχουδιές και διασκεδάστε μικρούς και μεγάλους φίλους σας!!
Γεμιστέ το σκηνικό σας, με ένα τοίχο με Halloween Photo-booth και δώστε στους καλεσμένους σας Halloween accessories για να βγάλουν τρομακτικές φωτογραφίες.
Οι καλεσμενοι σας θα το διασκεδασουν και θα εχουν ως ενθυμιο δωρο τις φωτογραφιες απ το Halloween Party σας.

Related Blog

DIY Φθινοπωρινές κατασκευές με τεχνική Decoupage

DIY Φθινοπωρινές κατασκευές με τεχνική Decoupage To φθινόπωρο είναι από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου και ήρθε η στιγμή να φτιάξουμε μοναδικές χειροποίητες φθινοπωρινές κατασκευές που θα ζεστάνουν το

Το τρομακτικό Halloween Party

Η νύχτα τρόμου και μυστηρίου πλησιάζει και στις 31 Οκτωβρίου. Το σκάλισμα των κολοκύθων, οι ετοιμασίες γλυκών και το ράψιμο στολών έχουν την τιμητική τους. Μικρά και